torsdag 15 december 2011

Del #2

Jag glömde visst att ta i trä igår, för endast två timmar efter att föregående inlägg publicerats så brakade helvetet löst för både mig och Finaste. För andra gången den senaste månaden har vi alltså sprungit i skytteltrafik mellan toaletten och sängen halva natten och jag tror inte att det blir mer ironi än så. Ska det verkligen vara på det här viset? Är det ens värt att ha barnet på förskola? Jag kan stå ut med förkylningar och feber, men magsjuka? Nej, det är för vidrigt. Nu får det vara nog med sådant ett tag tycker jag.

5 kommentarer:

Lisa sa...

Men nej! Jag lider verkligen med er. Det där första året på dagis är verkligen ett helvete med alla sjukdomar, ovan mot dagisbakterier som man är. Det hjälper inte det minsta nu, jag vet - men det blir bättre nästa år då ni blivit härdade, då slipper ni förmodligen duka under för varje bacillusk.
Stort krya på er!

Fifi sa...

Åh, fy fan! Krya på er!

Elvira sa...

Usch då! Krya på dig!

jos sa...

Stackare! Känns som jag kastas ett år tillbaka i tiden när läser det du skriver, håll ut - det blir bättre!

Marina sa...

Nej? Inte igen. Jag lider med er, stackare!

sv: Precis så! Inget kommer någonsin vara sig likt. Det känns så himla sorgligt men ändå så jävla värt det! Jag känner att jag knappast behöver se någon mer konsert efter detta. Möjligen Rolling Stones men inte ens dem kan komma i närheten av Paul, så mycket vet jag.