söndag 5 februari 2012

And you said hey hey ho, you know this is the way to go


Den här helgen har varit den finaste på länge. Det har bara varit han och jag, och det behövdes verkligen. Ni vet, ibland behöver man bara få ta det lugnt, ladda batterierna, ta hand om varandra, äta räkmackor i sängen, ta promenader mitt i natten, sova länge och umgås, inte som föräldrar utan som ett par. Jag tror att det är lätt att glömma bort varandra (och sig själva) om man inte får göra sådant ibland.

Hursom. Imorgon blir en läskig dag och hade jag inte haft den här fina helgen i ryggen så hade jag nog varit på bristningsgränsen vid det här laget. Men nu ligger jag på en positiv frekvens, så det här ska nog gå som en dans. Hoppas jag.

6 kommentarer:

Fifi sa...

Åh, det gjorde ni alldeles rätt i! Jag och Niklas måste också försöka göra bara-vi-grejer lite då och då, men det får bli framöver.

Hoppas det går bra imorgon!

syster liten sa...

Usch för läskiga dagar!
Fint med fina helger!

Kramar från svägerskan!

Lisa sa...

Men ja, det gjorde ni verkligen rätt i! Låter som ni hade en supermysig helg,´man behöver ro om varandra lite ibland också.

Hopppas det där läskiga gick bra!

Emeli sa...

Underbar bild!
Underbar tid!

Josefine sa...

Bra med såna helger. Ladda upp energi och kärlek och prata i lugn och ro.

tataseigh sa...

her latest blog e1b81p1y59 aaa replica bags replica bags in pakistan replica bags in bangkok look at these guys a7z35h7k33 replica bags lv check out the post right here a1s97e9e30 best replica designer replica bags seoul