tisdag 5 juni 2012

Sometimes I think you talk just to make sounds

Det här med att tentaresultatet finns på studentportalen MEN STUDENTPORTALEN FUNGERAR INTE! De har uppenbarligen no compassion on my poor nerves, som Mrs Bennet skulle ha sagt.

-

Annars:
- Lägenheten ser ut som tredje världskriget (jag jobbar nätter, Jesper jobbar kvällar, ingen har tid eller ork att städa).

- Vide kan säga "John Lennon" och känna igen honom (utan några som helst ledande frågor från föräldrarna, bör tilläggas).

- På torsdag har jag två tentor som jag knappt börjat plugga till, (pga samma anledningar som varför lägenheten är ett slagfält).

- Jag har börjat skriva igen, för första gången på ett halvår eller så (inget publicerbart, men ändå).

- När den här veckan är slut är jag en tredjedels sjuksköterska. Ganska coolt, känner jag.

- Bara för att jag inte har några som helst bilder på datorn så får ni se hur jag ser ut när jag blir smygfotograferad (av Jenny, antar jag?) på kalas. Om inte annat så får ni ju se min fina morsdagsklänning som jag fick av Vide. I den kände jag mig som en blandning mellan någon Bollywoodskådespelare och Elizabeth Bennet och en 2010-talets 15-åring med telefonen i högsta hugg. Intressant kombination, kände jag nu.

- Herregud vad jag babblar.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jepp, visst var det jag som smög omkring och fotade. =) Var ju tvungen att ta en bild på kalasets vackra faddermor. =) Du var otroligt vacker i klänningen OCH läppstiftet! Jag är bara lite ledsen att det inte blev något foto taget på dig och E. Vi kanske kan ordna det på lördag.

Kramiz.

Fifi sa...

Himla fin bild på dig!
Och det här med John Lennon var tufft!

Ps. Jag vill också börja skriva igen.

Amanda sa...

Kex! Hur fint som helst!

a sa...

damn girl, din hårlängd! do want!

Anna sa...

ja den där hår-kommentaren var från mig, jag var bara lite snabb med fingrarna och råkade skicka halv anonymt lol