måndag 26 mars 2012

Jag ska kasta allt när jag går, fräta bort allting med thinner


1. Utmattad praktikant.
2. Hemtentaplugg.
3. Smutsig spegel. (Symboliserar hur jag varken har tid eller ork att städa.)
4. Vide vårstädar på balkongen.
5. Mina första egenhändigt planterade balkonglådor.

Jag börjar tro att min trötthet inte riktigt är normal, att den börjar likna något åt fatigue-hållet. Jag är liksom trött ända in i själen. Den här monsterjobbhelgen tog slut på den lilla energi jag hade kvar, och nu har jag ingen aning om hur jag ska orka den här sista veckan med både praktik och hemtenta. Men det går ju. Det gör det ju alltid.

Idag är jag i alla fall ledig. Det är en sanning med modifikation, för egentligen måste jag skriva hemtenta hela dagen. På fredag ska den vara inlämnad och jag förbannar mig själv för att jag inte har mer framförhållning än såhär.

4 kommentarer:

jos sa...

Åh, känner igen tröttheten. Jag var sådär vansinnestrött när jag var förkyld, kunde sova hur mycket som helst men var ändå så trött att jag mådde illa. Jag skriver också hemtenta den här veckan. Panikar lite smått över hur jag ska få ihop det när jag inte ens lyckas skriva första meningen (har jobbat på det i över 3 timmar nu..) Lycka till! Och hoppas energin hittar sin väg tillbaka.

Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa sa...

Tack <3
Så sant som det är sagt Videbarn är sötast ;)
Pigga på dig!
kramis

Lisa sa...

Håller tummarna för att du hittar tillbaka till den där energin snart och att du känner dig bättre!
Lycka till med pluggandet, det kommer gå fint som snus ska du se.
Kram

Lissie sa...

Du var väldigt lik Vide på första bilden. Eller han är lik dig, eller...hur det nu blir :) Och gud vad jag känner igen mig i tröttheten, jag sover säkert 12 timmar per dygn, uppdelat på natt och så några timmar på eftermiddagen. Inte för att det hjälper dig men...du är i alla fall inte ensam. Lycka till med plugget! Kram