måndag 22 augusti 2011

Is your IQ higher than your neighbours?

Ibland känner jag mig verkligen som någon form av seriefigur.

1. Jag skulle ta en promenad ner till stan för att uträtta ett litet ärende. Halvvägs dit öppnade sig himlen och där gick jag, modell Dränkt Katt (eftersom jag fortfarande inte äger något paraply) och skämdes litegrann inför alla Hej-Jag-Har-Alltid-Ett-Paraply-I-Väskan-Och-Mitt-Hår-Är-Således-Alltid-Perfekt-Även-Om-Det-Regnar -människor.
2. På vägen hem kör en bil förbi i rasande fart. Need I say more? De ytterst få fläckarna på min kropp som dittills INTE var genomdränkta av vatten, blev det definitivt då. På bästa Bridget Jones-manér.
3. Lite senare, när jag äntligen fått upp värmen igen efter den regniga promenaden, anmälde jag mig som frivillig att gå till affären och handla lite matprylar. Jag lägger upp alla varor på bandet, kassagubben säger att "det blev 44 kronor" och DÄR märker jag att min klant till sambo vid något tillfälle har tagit pengarna ur min plånbok, antagligen i samband med en snilleblixt som inkluderade att han skulle ha gått till affären själv. Jag fick alltså springa hem, hämta pengarna, springa tillbaka och under rodnande former stamma fram något till kassagubben om hur ledsen jag var över det lilla missödet.

Lagom kul sådär.

-

Tur att jag har en sån här liten tiger att pussa på när livet skrattar mig rakt i ansiktet.

5 kommentarer:

Hanna sa...

Ettan, åh... jag hatar varje gång någon tar fram ett paraply eller ens nämner ordet paraply. Jag råkade ge bort mitt allra bästa paraply till en kille i helgen och sedan dess har det självklart regnet varje dag. Jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det...

Och ÅH herre vad söt han är, din pojke.

Lissie sa...

Haha! Jag vet inte om det känns bättre men såna där saker händer mig också. Eller den värsta är ju "du har nog ingen täckning på kortet". Åh, hata!

Och så himla söt bild!

Tack för det du skrev om A. Jag. Håller. Med. Dig. Men det är kanske bra, för jag är verkligen hellre arg än ledsen...

Kram!

jos sa...

Oj vilken dag! Haha, jag tillhör nog kategorin som alltid har ett paraply i väskan, men det där med att klara håret har jag fortfarande inte lyckats med..

Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa sa...

Haha det är många som är förvånade över att han är så snäll vid böckerna. Men han bara älskar att bläddra och har alltid gjot det :) bläddra i tidningar, böcker och min kalender är allra roligast ;)

verkar som du haft en tuff dag verkligen tur att du har din söta lilla tiger att gosa med ;)
kramis

Anja sa...

Haha åååh men Sandra! Jag tycker lite synd om dig ...men det låter ju faktiskt rätt komiskt. Kan i ofs beror på att jag blir glad nu när jag vet att det är fler än jag som råkar ut för såna saker ;-)