fredag 5 augusti 2011

We're both looking for a saviour tonight

Och så blev det fredag igen. Vi har haft en fantastiskt fin dag. Innan Jesper gick till jobbet tog vi en solskenspromenad, köpte med oss mat från Subway och åt den i en park, fyndade sandaler till Vide på Myrorna, tog upp honom ur vagnen för att han skulle få prova dem (men han satte sig bara ner på asfalten. Knäppa barn.) och på hemvägen kom vi på att vi hade glömt bort vårt huvudsyfte med promenaden: att köpa glass. Det har fortfarande inte blivit någon uteglass den här sommaren och jag misstänker att det inte kommer att hinna bli någon heller, virriga som vi är. Men det gör inte så mycket ändå.


Vides första sandaler. När sjutton blev han såhär stor?

Nu sjunger jag och barnet lite hjärndöda barnvisor (eller, det är mest jag som sjunger Vipp-på-rumpan-affär och Jag heter Karl-Oskar, i kärret jag bor. Vide bidrar litegrann med att lägga sin hand i min i slutet på I ett hus vid skogens slut. Charmigt som tusan!) och väntar otåligt på att pappan i huset ska komma hem så att vi kan ägna oss åt det där förhatliga fredagsmyset. Inte så jävla rock'n roll, men jag gillar det.

3 kommentarer:

LE VELOUR sa...

Vipp-på-rumpan-affär är poppis här också!

Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa sa...

Hum vad i alla världen är vipp på rumpan affär och Karl-Oskar i kärret? Här kör vi på imse vimse spindel och klappa kaka höhö :)
Söt Vide i fina sandaler för övrigt!
kramis!

Fifi sa...

Det där med att sjunga visor för barnet, det hade jag inte trott att jag skulle roa mig, och henne så mycket med. Men hon älskar det och jag tycker lätt att det blir för tyst här hemma när Niklas är borta, så jag sjunger och sjunger. Det bästa är när Elly sjunger med. Eller skriker av skratt.