måndag 9 januari 2012

Saker jag vill göra under 2012


Av princip så avlägger jag som sagt inga nyårslöften. De är ju så svåra att hålla. Men det behöver ju inte betyda att man inte kan ha mål och drömmar. Jag blev lite inspirerad när jag ramlade över en liknande lista (i en blogg som jag dessvärre inte minns nu) och bestämde mig för att göra en egen. 

Så - de här sakerna vill jag göra under 2012:

Lära mig spela gitarr ordentligt. Promenera barfota. Pussas mera. Åka ut i skogen och fiska och sitta framför en lägereld en hel natt. Bli bättre på att sopsortera. Spara pengar. Besöka Liverpool. Sluta nervösprata. Ha färgglada kläder. Sluta vara rörig. Få Vide att tycka att det är jätteroligt att klä på sig kläder. Skriva minst fem noveller som är bra. Räta på ryggen. Springa fem kilometer utan att dö. Besöka Kolmårdens djurpark med Vide. Skriva en låt. Engagera mig politiskt. Bli mindre lat. Få ett extrajobb. Fixa i ordning balkongen. Vistas på balkongen. Äta mera vegetariskt. Göra minst tre saker som jag egentligen inte vågar. Ligga i gräset och titta på molnformationer. Åka till Norrland och se midnattssol. Spendera mera tid utomhus. Sluta vara rädd för människor. Lära mig att laga mat. Göra snöänglar. Känna att jag duger.

9 kommentarer:

Lissie sa...

Detta var jättefint tycker jag! Jag ser fram emot de där novellerna, om du vågar publicera dem :)

jos sa...

Vilken fin lista! Hoppas du hinner med alla punkter!

Isabell L sa...

Om du har vägarna förbi norrland hoppas jag du har vägarna ovanför polcirkeln o hälsar på mej :D kan laga vegetarisk mat åt dej ;) se, 2 saker i ett, hehe.

Amanda sa...

Jag vill kunna springa tre kilometer utan att dö! Bli springpolare? (dock springer jag skitfult för det var det en som sa en gång hehe) Typ när snön försvunnit och lagom till att jag blir sugen att börja sommarröka, svinbra kombo! Och nu är jag i Västerås igen. Har du hört.

Emeli sa...

Så himla bra saker!
Det där med att lära Vide att tycka att det är kul att klä på sig!!! :) - om du lyckas MÅSTE du dela med dig av knepet.

Lisa sa...

Föresten, du har en utmaning att hämta hos mig om du har tid nu med allt pluggande (eller om du vill göra nåt annat än just plugga ;)) http://www.mybloodysunday.blogspot.com/2012/01/utmanad.html

Josefine sa...

Grymt bra lista! Massa av sakerna borde jag också göra. Definitvt äta mer vegetariskt. Började äta kött efter 14 år och har nu frossat deluxe. Har ångest över det så det måste jag åtgärda.

killmamman sa...

mycket bra saker, kan skriva under på flera av dem :)

du har en utmaning hos mig med :)

thea sa...

åh, fin och klok lista. har gjort en liknande och jag ser framemot att försöka hålla den, utan att ens tänka på det, utan bara GÖRA för att jag vill!

hittade hit till din fina blogg via ett tips i detta inlägg: http://theaholmqvist.blogg.se/2012/january/det-har-ar-for-alla.html#comment hoppas du orkar ta dej tid att läsa :) kramar!