lördag 14 maj 2011

I, me, mine

Ny blogg, nya möjligheter. Jag tröttnade på blogg.se och deras ständiga krångel, och bestämde  mig helt sonika för att ta klivet och skapa mig en ny bloggidentitet. Så vem är jag?

Jag heter Sandra. Jag är 23 år, mamma, ordnörd, vänstervriden, författarwannabe. Drömmer om att bli barnmorska när jag blir stor, men egentligen är det bara en av väldigt många drömmar. Kanske berättar jag mer om dem i ett annat inlägg.

Jag kommer från Norrköping, älskade Norrköping, men sedan tre år tillbaka bor jag i Västerås med min bättre hälft och vår högt älskade son. För ett par blåa ögon for jag, men Västerås blir aldrig min stad. Håkan Hellström-citat med modifikation. Jag tycker om att citera bra poplåtar och herr Hellström har onekligen gjort några sådana. Som ni kanske märker tycker jag mycket om musik, särskilt svensk pop, men även brittisk rock, 60-tal och i viss mån kalifornisk surfpop och poppig shoegaze. Spotifylistor är en av mina många besattheter. Knästrumpor och TV-serieboxar är ett par andra.

Vad vill jag med den här bloggen? Frankly mr Shankly, jag vet faktiskt inte. Jag har försökt mig på nischade bloggar tidigare, och det har alltid blivit pannkaka av alltihop. Den här gången har jag inga högre ambitioner, den här gången ska jag bara vara mig själv, helt enkelt. Det får bära eller brista. Och ni får hemskt gärna hänga med.

3 kommentarer:

Isabell L sa...

Den är så fin den där bilden med randiga sockar, superfin barnvagn i härlig färg och en fin Sandra :)

Fifi sa...

Hoppas du kommer att trivas med Blogger nu!

Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa sa...

Självklart hänger jag med!