tisdag 24 maj 2011

Toothpaste kisses

Det här med sockret alltså... Jag har inte förstått hur överjävligt beroende jag har varit förrän nu när jag haft strikt uppehåll i 2 dygn. Jag mår förjävligt. Trötthet, huvudvärk, jag har fått tokutbrott på Jesper (som för övrigt fått tokutbrott på mig i sin tur, eftersom han också sockeravgiftas i skrivande stund) och en känsla av att världen rasar samman. Jag orkar ingenting. Tur att det går över om några dagar.

-

I övrigt går väl livet vidare. Ute har det blåst stormvindar alldeles för länge tycker jag, och härinne stoltserar Videungen med sin första lilla tand. Följaktligen ska vi senare idag bege oss ut i blåsten för att införskaffa barntandkräm och en liten tandborste. Gulligt värre!

Världens mysigaste lilla pyjamaspojke. <3

6 kommentarer:

Christel sa...

Sockerberoendet måste vara djävulens påhitt alltså. Helvetes plåga, snudd på omöjlig att bli av med. Haha, förlåt för de föga uppmuntrande orden. Egentligen ville jag bara säga lycka till!

Elvira sa...

Själv är min "enda" last Coca-Cola. Jag dricker det inte varje dag, men sedan jag flyttade hemifrån har det nog blivit mer. Dock har jag börjat trappa ner på vitt bröd, som även kan vara en stor bov i detta drama.

Anonym sa...

det är verkligen helt sjukt hur sockret påverkar en. jag körde helt hardcore sockerfritt (det är ju socker i smörgåspålägg, fryst kyckling etc) en sommar, och jag har aldrig mått så bra! hur pigg som helst, behövde typ inte sova mer än 4 timmar per natt. i slutändan blev det lite bökigt, fick ha matlådor med mig överallt, så det föll på det till slut. grymt av er att göra detta ihop :)

Anja sa...

Men är det inte socker i väldigt mycket mat? Tänkte på det som Killmamman skrev, det är ju socker i en massa "vanlig" mat också. Jag älskar marinerad lax t ex men där är det alltid socker i. Måste vara sjukt svårt att ta bort det om man nu verkligen vill det. Men jag antar att ni inte går så långt ändå. Än. Lycka till!

Emeli / lovely chaos sa...

hmmm, man kanske borde testa. ahhhh, vad ska man äta till kaffet??? tips?

alfamamma sa...

Vilken otroligt söt bild!