tisdag 19 juli 2011

Dom kommer kliva på mig, dom kommer kliva på mig igen

Det är något särskilt med just kvällspromenader. Kanske är det det faktum att det nästan aldrig blir några sådana längre. Man saknar sånt som man inte har, och så vidare. Men det är också hur luften plötsligt blir annorlunda, hur ljuset faller och gör skuggorna längre, hur trädtopparna blir guldfärgade av solstrålarna. Och så något mer, något som inte går att sätta fingret på riktigt. För att sammanfatta - jag älskar kvällspromenader.

Just igårkväll hade Vide kastat om sina sömnrutiner litegrann, så det fanns ingen möjlighet att få honom att somna som vanligt vid 20. Så då tog vi en riktigt fin promenad istället. Man får passa på när tillfälle ges...
Jag gillar och ogillar hur insikter liksom kommer på löpande band när man är ute och går i kvällssolen. Gårdagens insikter:
1. Jag måste bli mer social.
2. Jag måste sluta låta människor kliva på mig.
3. Jag har ingen aning om hur man gör.

Tips mottages tacksamt!

1 kommentar:

Fifi sa...

Vilken vacker bild på lille Vide!

Ja, kvällspromenader är speciella, jag tror jag gillar dem för att det är ett annat lugn ute jämfört med på dagen.

Apropå att bli social så tror jag att jag behöver nya vänner. Jag och de jag har umgåtts mest med är i "olika faser i livet" som man så klychigt säger. Men det är så det känns, vi har olika inttressen, olika prioriteringar. Jag vet bara inte hur man lär känna folk längre. Hur gör man för att komma förbi bekantstadiet liksom?

Det är en jacka förresten. Köpte den för ett par år sedan, men har inte börjat gilla den förrän nu.