onsdag 20 juli 2011

Jag vill inte verka jobbig eller så

Återigen: jag klarar inte av när saker inte blir som jag tänkt mig.
Jag är väl medveten om att min lilla vilja är ganska lite värd i sammanhanget, men ändå kan jag inte låta bli att känna att jag vill inte behöva lida för att någon annan beter sig som en idiot. Men det gör jag såklart. Lider. Tillåter att mina planer ändras i sista minuten, hur dåligt jag än mår av det. För jag är inte gjord av sten. (Även om man kan tro det ibland).

Och det var dagens krypto.

-

För övrigt gillar jag inte riktigt det faktum att min son blir helt paralyserad så fort Siba-reklamen kommer på TV. (Ni vet den där irriterande I Faabians Väääärld med göteborgaren med alldeles för mycket solskydd på näsan?). Han släpper allt han leker med och bara stirrar på TVn som i trans. Till och med när vi befinner oss i ett annat rum och han alltså bara HÖR reklamen. Inte okej. Inte okej.

3 kommentarer:

Catharina sa...

Visa lite Fablernas Värld för honom så att han får rätt associationer! Man kan ju växa upp och koppla den vinjetten till Siba. Finns nog på Youtube :)

Fifi sa...

Jag förstår dig till fullo, kan barainte ta att det inte blir som jag hade tänkt.

Och den där reklamen mpste vara en av de värsta någonsin!

Marina sa...

haha, åh, det låter ju alldeles fantastiskt det där med reklamen, men samtidigt så fruktansvärt.

& jag tror inte många här i världen gillar när det inte blir som man tänkt sig. (om man nu inte tänkt sig det värsta) Det är otroligt frustrerande.