onsdag 27 juli 2011

Vem vet hur länge vi har varandra?

Nu. Just precis nu. I just det här ögonblicket känns livet så otroligt värdefullt.

Vide är inne i en helt fantastisk period just nu. Han är glad, pigg, sover ordentligt på nätterna, äter ordentligt på dagarna, sysselsätter sig själv för det mesta, hänger inte och klänger i min famn konstant... Naturligtvis är jag medveten om att perioderna avlöser varandra och att klängfaser alltid är återkommande, men just nu njuter jag av varenda sekund.

Sommarkurserna går... bättre än väntat. Jag är fortfarande tveksam till om jag verkligen kommer att kunna slutföra alla tre, men jag gör så gott jag kan och än så länge räcker jag till. Det är en fin känsla.

Jesper är nu ledig i två dagar, vädret är fint och lägenheten ser inte ut som ett bombnedslag. Dessutom är finaste I & J hemma i Sverige igen, och jag längtar efter att få träffa dem de närmaste dagarna. Vi har så många sommarkvällar att ta igen.

Jag vet att allt kan vända på en millisekund. Jag har lärt mig att aldrig ta någonting för givet. Men jag vet också att en negativ inställning aldrig kan hjälpa, så jag tänker ta vara på varenda liten glädjestund jag får nu. Det har varit alldeles för få glädjestunder den här sommaren. Jag tycker någonstans att jag förtjänar ett par stycken nu.


2 kommentarer:

Fifi sa...

Åh, vilken fin tillvaro! Och det är klart att det kan ändras, men försök att bara njuta av hur det är nu!

kram

LE VELOUR sa...

Det förtjänar du! <3