torsdag 14 juli 2011

People tell me I'm wrong. Fuck 'em.

Åh. Jag har gått runt i ett enda stort lyckorus idag. Jag var ju säker på att jag skulle komma in (Självgod? Inte ett dugg egentligen. Men att både betyg och högskoleprovsresultat ligger över medel är ju faktiskt ett faktum som jag inte kan bestrida), men någonstans måste jag ändå ha tvivlat en aning, för lättnaden och lyckan jag känner nu är helt obeskrivlig.

Jag ser så otroligt mycket fram emot detta. Jag ser fram emot att ha någonting att göra om dagarna. Jag ser fram emot att få träffa nya människor. Att läsa en massa intressanta kurser. Jag ser till och med fram emot långa pluggnätter och kaffedrickande. Jag ser fram emot en tryggare ekonomi. Jag ser fram emot varje litet steg på vägen mot att uppnå min stora dröm. Att få visa alla som tvivlat på mig att jag kan. För den här gången är det på riktigt. Tamejfan.(Jag ser väldigt ljust på framtiden nu.)

7 kommentarer:

Emeli / Lovely chaos sa...

Stort grattis! <3

Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa sa...

Det är ju underbart! Så glad för din skull :)

moa sa...

Åh grattis!!! Och tusen tack för din underbara kommentar, du anar inte hur glad jag blir! Särskilt eftersom det kommer ifrån dig också, för du har ju en sådan fantastiskt bra smak på saker och ting! Så TACK TACK TACK!

jos sa...

Grattis!

Ida sa...

Klart att du kan!
Jag är helt övertygad om att hösten kommer att bli suverän för både dig och mig. Och vi kommer kunna ses som vanligt igen :) Vi ses snart, kram till dig och familjen!

Fifi sa...

Vad kul att läsa att du ser fram emot det så mycket och att det känns rätt! Grattis igen!

Elvira sa...

Grattis till dig! Själv kom jag in på Pedagogik A, så det känns tryggt att ha något att göra även nästa termin.