torsdag 3 november 2011

En liten blog award

Jag fick en såndäringa blog award från Emeli, och eftersom hon är en av mina absoluta favoritbloggare så höll jag på att gå upp i atomer av glädje och värme.

Frågorna kanske jag ska svara på också:

1. Varför började du blogga?
Jag tror att min allra första blogg startades 2005. Jag var nykär i Jesper och satt på hans rum i Norberg och väntade på att han skulle komma hem från jobbet och hade följaktligen löjligt tråkigt. Därefter har jag haft en rad olika bloggar, både nischade och mera dagboksliknande historier. Men Regnsjuk startades i maj i år, helt enkelt för att jag var trött på allt vad prestationsångest hette. Jag ville inte behöva sitta och fundera över vad jag kunde skriva och inte. Tanken var att jag nu skulle skriva enbart för mig själv och strunta helt och hållet i vilka som läste. Det är väl tanken fortfarande. Jag bloggar mest för att jag vill ha ett arkiv att bläddra tillbaka i. Men också för att jag är lite beroende... :)

2. Vilka bloggar följer du?
Många! Jag är lite av en bloggjunkie tror jag. Några av dem jag gillar allra mest finns i listan till höger.

3. Favoritfärger?
Your favorite colour is that of red wine, som Camera Obscura skulle uttrycka det. Jag är verkligen helsåld på vinrött just nu. Och mörk-turkos-ish. Vill ha allt i de färgerna.

4. Favoritfilm?
Jag kan aldrig svara på den här frågan längre. Det finns för många!

5. Vilka länder drömmer du om att besöka?
Någon gång i framtiden ska jag åka runt i Storbritannien i en månad eller så. Det finns så himla många platser där som jag vill besöka. I övrigt skulle väl någonstans i Afrika vara coolt. Och Indien. (Det som hindrar mig är väl min dumma magsjukefobi...)

Och den här awarden vill jag skicka vidare till
Lissie, Amanda, Hanna, Jos och Kristin. För att ni är så förbaskat bra och snälla.

4 kommentarer:

Lissie sa...

Namen åh, jag såg inte mitt namn där först eftersom det var grått och de andra rosa (eftersom jag uppenbarligen inte varit inne på någon av de andra, än). Tack snälla du!

Och tack för din fina kommentar, du är jättefin du med!

Vad länge du har bloggat förresten, jag visste knappt vad en blogg var år 2005. Haha. Nej, det kanske jag visste. Men det tog lite längre tid för mig att hitta in i bloggosfären ändå.

Kram

jos sa...

Åh tack gulle-du! Du är också förbaskat bra och snäll (blir alltid så glad av dina kommentarer!). Jag svarade på exakt samma frågor för inte så länge sen, är nog samma award som är i rullning :)

Och bloggjunkie, kan sälla mig till den skaran på två röda..

Hanna sa...

Nä, men åh! Vad fint och snällt av dig. Nu blev jag hemskt glad. :)

Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa sa...

Åh <3
fina du! Jag jobbar lite mycket nu igen men ska svara på den här så fort jag hinner ;)
kram!