lördag 12 november 2011

I väntan på en lång kall vinter

Den här förbannade gråheten står mig upp i halsen, kylan påminner om att vintern är i antågande och jag må ha kommit över mina aggressioner mot hösten men vintern och jag är fortfarande inte vänner.

6 kommentarer:

jos sa...

Jag vet precis vad du menar, jag har förnekat vintern så till den grad att jag på riktigt trodde att det var mars häromdagen..

Lissie sa...

När man var liten (och senare också) fick man alltid höra att Sverige var ett så bra land på så himla många sätt. Då brukade jag tänka att vi fick dessa långa, grå, kalla vintrar för att det liksom skulle bli lite mer rättvist. Men nu har jag börjat tvivla lite på den teorin...

Jessica - En flicka som är stark sa...

Usch kan hålla med... det enda som är bra med vintern är att man kan åka skidor, men nu kommer jag ju ligga på sjukhus hela vintern så kan inte komma på en enda bra grej med den. blä :(

Lisa sa...

Så där var jag också fram tills förra året ungefär. Nu tycker jag det ska bli mysigt med vinter, förutsatt att det kommer snö vill säga. Gillar tanken med snölyktor och snögubbar på tomten nämligen. Och att åka pulka med Kajsa samt att M planerar att få tag på en spark. Det låter helt enkelt för mysigt för att tycka illa om. =)

Emeli sa...

Jag hatar vintern. Punkt.

Ida sa...

Haha :) Tack. Jag vill se din!