torsdag 30 juni 2011

Du och jag och Stockholm

Dagar som den här borde inte få ta slut, det är bara så. Det har varit en helt fenomenal dag på alla sätt. Jag och Jesper har flanerat över Stockholms gator, suttit på bänkar, njutit av solen, hittat fina små affärer (som dock alltid är för dyra för min stackars plånbok), fikat chokladboll och gjort av med lite för mycket pengar. Men det var liksom meningen. Vi kommer inte ha någon semester att tala om, så vi bestämde att vi minsann fick unna oss idag.

CheapMondayjeans och randig tröja från Weekday,
Mia&Klara, säsong 1&2 från Bengans,
Finfina klänningar från Fröken Söt.

(Kul förresten, att min fot sticker fram mitt i alltihop. Det blir aldrig någon mästerfotograf av mig, kan vi ju konstatera.)Jag blev tokförälskad i Fröken Söt på Götgatan. Jag har varit där förut, men kanske varit stressad eller något, för det var först idag jag insåg vilken fantastisk liten affär det är. Jag dog och kom till klänningshimlen! Stod och hade beslutsångest i en halv evighet innan jag till slut tvingade Jesper att välja klänningar åt mig. Såhär i efterhand ångrar jag nästan att jag inte lade vantarna på en klänning till. Det får bli nästa gång helt enkelt.

(Tyckte för övrigt att det var himla fint att det stod "Du är söt!" på prislappen. Oemotståndligt.)

-

Nåja. Nu är jag totalt slut som människa och jag tänker gå och plåstra om mina stackars skoskav och sedan lägga mig tidigt. Imorgon blir en fin dag, den också.

4 kommentarer:

Emeli / lovely chaos sa...

underbara klänningar!

Ida sa...

Jag tänkte faktiskt på dig när vi satt där :)

Vilka söta klänningar, ser verkligen ut att passa dig. Och förresten, ville bara säga att du är väldigt söt!

ps. det är bara 25 dagar kvar tills vi är tillbaka ds.

Fifi sa...

Åh, vad bra att ER dag blev så fin! Och vilka ljuvliga klänningar, särskilt den rödvita!

Lissie sa...

Du är söt! :)