lördag 4 juni 2011

I look at the world and I notice it's turning

Jag har så lite att säga. Jag vet inte om det beror på att jag fortfarande inte riktigt känner mig hemma med den här bloggen, eller om det helt enkelt är så att livet står still just nu. Men det gör det ju verkligen inte. Kanske är det mitt huvud som står still, snarare.

Jag skulle kunna berätta om att vi har lånat en bil och storhandlat idag (för alla andra verkar en sådan utflykt vara vardagstråk, för oss är det vardagslyx när den är som bäst) men det är ju ganska ointressant. Jag skulle kunna nämna något om att barnet sovit exemplariskt den senaste veckan, bara för att idag krångla igen, men det skulle kanske vara lite för mammabloggigt. Åh åh åh, någonting om SOMMARVÄRMEN kanske? (som om det skulle ha undgått någon. HA!)

Undrar ni något? Det skulle kännas bra patetiskt med en sån där frågestund som alla bloggare slänger upp titt som tätt, för det är ju inte som att det kryllar av läsare härinne. Det skulle kännas lite som att bli vald sist på idrotten, att skylta om frågestund och sedan inte få en enda fråga.
Men vi behöver ju inte kalla det frågestund, utan kanske snarare någon form av inspirationsdialog? För att få igång bloggeriet igen liksom. Ni kan fråga något eller klaga på något eller tipsa om något eller ja, vad som helst? Blir det något av det så kan jag ju sammanställa det senare.

Ja vad roligt! Det kör vi på! Fire away!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vill du ha fler barn?

Fifi sa...

Det skulle vara vardagslyx för mig med att kunna låna en bil och åka och storhandla!
På tal om vardagslyx, vad mer är vardagslyx för dig? Kan du beskriva hur en dag full av vardagslyx skulle se ut?

Catharina sa...

Hur går det med skrivandet och målandet? Hinner du med det i allt mammeri? :)

Fifi sa...

Också får du gärna berätta om var "Regnsjuk" kommer ifrån, eller hur du kom på det.

Tack! Tyckte att bloggen behövde piffas till lite :)

hurricane sa...

Var kommer dina rubriker ifrån?

Vad anser du om vänsterpartiets förslag att man ska lagstadga om att föräldrar ska dela lika på föräldraledigheten?

Av de länder du besökt (om du varit utomlands), vilket vill du absolut inte besöka igen och varför? Och vilket land kan du inte vänta på att få besöka igen?

Emeli / lovely chaos sa...

Berätta om hur du och the man in your life träffades :) Love-stories är aldrig någonsing fel :)
<3

Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa sa...

Åh och jag har sanat dig! Nu ska jag läsa alla dina inlägg som jag missat och jag tycker för övrigt att din blogg är bra som den är!
kram kram

Marina sa...

Om jag tar och bokar en resa för att se The Ark i Västerås, skulle du då ha lust att träffas och kanske ta en fika någonstans i vimlet?