fredag 10 juni 2011

Jag har alltid hållit hårt om dem jag inte orkat med

Åh vad jag älskar sommaren. Jag är verkligen en sådan där knasboll som tycker att det är härligt att gå omkring och svettas utomhus, känna solen bränna mot naken hud, nästintill förgås i värme. Jag får aldrig nog! Inomhus vill jag dock gärna ha det svalt, så om någon råkar ha en liten fläkt som ligger och skräpar någonstans så kan ni väl hojta?

-

Förutom att nästan bli överkörda av världens längsta studentflaksfölje (det tog verkligen aldrig slut!) (och just det, grattis till alla er som tar studenten förresten!), har den här lilla familjen uppdaterat sina sommargarderober idag. Jeansshorts, linnen och underkläder till mamman, jeansshorts och skjorta till pappan och en hel massa fint till Vide. Bland annat en 70-talsdress i velourmaterial från en skum källarbutik som egentligen var på tok för dyr men som jag bara inte kunde motstå (och där blev det syftningsfel, men jag orkar inte omformulera mig). Bild kanske kommer vartefter. (Men herregud, blev det ännu ett ytligt inlägg? Jaja, så går det).

Ikväll är det jag och Greve Dracula på balkongen, fredagsmat och eventuellt lite vin efter att Vide har somnat. Och så ska jag lyssna på Melissa Horns nyaste singel Innan jag kände dig på repeat och känna texten som ett slag i magen. Jag måste varit någon annan innan jag kände dig.

3 kommentarer:

Emeli / lovely chaos sa...

Melissa Horn <3

Anja sa...

Det låter som en helt underbar fredag! Me like!

Fifi sa...

Det borde faktiskt vara sommar jämt! Här regnade det hela dagen igår och jag blev så rastlös och uttråkad, jag har ju vant mig vid att det ska vara sol nu!