måndag 20 juni 2011

This charming man

Ibland, när jag inte riktigt känner igen min son, så får jag lite lätt psykbryt. VARFÖR ska han krångla med sömnen när han inte gjort det på evigheter? VARFÖR ska han ge ifrån sig öronbedövande illtjut titt som tätt? VARFÖR går det inte att ta vagnpromenader med honom längre? VARFÖR ska varje blöjbyte bli en lång och svettig brottningsmatch? Och VARFÖR blir han så ruskigt arg så ofta helt plötsligt?

Men så tar jag en titt på "utvecklingsschemat" och inser att han befinner sig i ett stort åskmoln. Då känns det lite bättre. Min son är verkligen text book när det gäller utvecklingsfaserna. 37 veckor gammal. Och titta:


Känns rätt skönt att veta att han inte håller på att bli ett monster, utan att det helt enkelt bara är så det ska vara. Och det slår aldrig fel heller. Han håller sig till schemat, till punkt och pricka.

(Men VEM är det som skriver "sannorlikt??)

6 kommentarer:

Emma sa...

Sannorlikt någon som tror att det stavas så ;) Haha. Hoppas fasen går över snart!
Jag och Harry ska precis sticka iväg för mätning och vägning. Han blir ju 8 mån på lördag så det är roligt att se hur stor han är nu :)

Fifi sa...

Det där schemat ska jag spara och kolla på ibland när hoppet sviktar. Elly är enligt det inne i ett åskmoln nu. Jag tycker dock att det bara är vissa dagar det stämmer, eller visa delar på dagarna.

Lissie sa...

Mm sannorlikt är inte okej! Spännande schema dock, man undrar lite hur de har kommit fram till detta bara...?

Snart inträffar SANNORLIKT en solig period ;) Keep up!

anna sa...

hihi, sannorlikt!

Ganska coolt att vide passar in exakt i schemat :)

Han börjar ju bli så stor lillkillen! Hittade bilden du tog när jag var hos dig sist, den på mig med honom i famnen. Helt otroligt vad tiden går snabbt!

Saknar dig som sjutton gelégubbar!

Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa sa...

Det är bra det sandra dig vill jag aldrig bli av med ;)
Nä det är inte tanken att det ska bli så ofta utan någon gång ibland också är det tänkt att de ska va lite som mina inlägg. korta och knäppa haha :)
Vi får se hur jag gör :)
kram!

Anja sa...

Sannorlikt skrevs av den som också skriver förskyld och lagomt. Bara en gissning =)