onsdag 1 juni 2011

My mind's still June (eller?)

Juni är här. Nu är det officiellt sommar, och jag har inte hängt med överhuvudtaget. Jag kommer allt oftare på mig själv med att mentalt vara några månader efter. Kul.

-

Idag har Jesper jobbat delad (o)tur, vilket inneburit att jag och Vide har varit själva större delen av dagen. Vi har:
- Brottats vid matbordet (himla unge att vägra äta ordentligt),
- Skrattat vid matbordet (övertrött barn tyckte ikväll att det var så hysteriskt roligt att skvätta gröt över sin stackars mamma att han skrattade tills han inte fick luft. I ett sånt läge är det meningen att mamman ska hålla masken och visa att man inte gör så. Men jag kunde inte låta bli att skratta jag också. Typiskt.),
- Promenerat till Coop Forum och inhandlat barnmat (ni som vet hur liten jag är kan ju föreställa er hur jag försökte balansera både barnvagn och korg bland alla smala gångar i affären så får ni er kanske ett gott skratt ni också)
- Diskuterat monarkins vara eller icke vara (vi kunde inte bry oss mindre om kungens eventuella tveksamma aktiviteter, men hela hans agerande och uppsyn i intervjuer skriker OSANNING och helt ärligt, ska vi ha en statschef som ljuger oss rakt upp i ansiktet och går på strippklubbar och köper bilar för våra pengar? Nej, monarkin är förlegad, har spelat ut sin roll, men om vi tvunget ska ha den kvar så kan väl åtminstone den enda vettiga personen i kungafamiljen ta över tronen?)
- Sjungit "Jag heter Karl-Oskar, i kärret jag bor" ungefär 79364 gångerNu sover Videungen och Jesper kommer hem vilken sekund som helst. Uj vad jag saknar honom.

4 kommentarer:

Fifi sa...

Haha, jag kan tänka mig att det blir en hel del kladdande när ungen börjar med "riktig" mat :)

Vid den ena bron till Hisingen är det extremt lätt att hamna på just Hisingen när man kör mot stan, men om man ska ta den andra bron till Hisingen, då är det skitsvårt att komma på den!

Anonym sa...

underbar dag, särskilt grötskvättandet lät kul :) skulle nog också ha svårt att hålla mig för skratt...

Lissie sa...

Så, vad tycker Vide om monarkins vara eller icke-vara? Det gör mig ju lite nyfiken ;)

Kram!

Jasmin sa...

Men åh vilken söt