onsdag 14 september 2011

It's like rain on your wedding day

Det här med Gud. Jag vet inte vad jag tror, det är ett knepigt ämne och jag känner inte att det finns bloggutrymme nog för att jag ska kunna klargöra vad jag egentligen tror på. Men det jag i alla fall aldrig har trott på, är en gubbe som sitter bland molnen och får saker att hända nere på jorden. Löjeväckande tanke.

Idag däremot. Idag har jag verkligen haft känslan av att det sitter en gubbe däruppe bland molnen och hånskrattar åt mig. Jävla skitdag.

Först gick skosnörena upp. Två gånger på min 10 minuters promenad till skolan. Allt börjar här. Med de förbannade jävla skosnörena.

Därefter följde en förvirrande föreläsning med irriterande kursare som frågade irrelevanta saker och bara rörde till det som redan var krångligt nog. Redan där var jag irriterad.
Sedan gick jag till biblioteket för att plugga, men där var folk allmänt högljudda.
Gick därifrån till en datorsal där folk var ännu mer högljudda.
Irritationen visste nu inga gränser.
Gick ut och satte mig i ett hörn för att läsa. De högljudda jävlarna kom ut från datorsalen och ställde sig och pratade 2 meter från mitt hörn.
Jag gav upp. Smällde igen böckerna och skulle gå hem, tänkte att "till och med mitt 11-månader gamla yrväder för mindre oväsen."
Gick alltså ut genom dörren. Regnet började ösa ner.
Jag äger fortfarande inget paraply.

På hemvägen gick skosnörena upp igen.

-

Lyckligtvis blev kvällen fin och mysig i alla fall.
Med andra ord: Det kunde ha varit värre.

2 kommentarer:

Lissie sa...

Åh, det där suger ju. Fast ofta kan kontrasten bli extra skarp om något litelite trevligt händer sedan. Och det är ju inte fy skam.

Men hoppas ändå på en bättre dag imorgon! Kram

Emeli / lovely chaos sa...

den gula kånken är min favorit all times.
min är lila och svart.
inköpt 1987.
och är fortfarande hel. tala om kvalitet!