tisdag 6 september 2011

September skies


Pluggafton i köket med vitt hallonte och en liten spellista i högtalarna.
Det gör mig faktiskt inte så mycket att det är september och att löven gulnar på träden utanför. En annan femma blir det nog om ni frågar mig i november. Då är jag gissningsvis inte lika pepp på vinterhalvåret. Men det är ju långt dit, eller hur?

4 kommentarer:

Fifi sa...

Ja, än så länge är det bara spetember, och september brukar vara en fin månad!

Tack för din fina kommentar! Jag blev nog mest så förvånad över att jag helst ville lämna ifrån mig Elly någon timme eller så, eftersom jag hela tiden har känt att jag aldrig vill släppa henne. Men jag tror det är bra för mig att lära mig att släppa lite, plus att jag måste göra det för att hon och Niklas ska få lite egen tid tillsammans.

Men stackars dig! 4 h av konstant skrikande hade ju kunnat knäcka vem som helst! Jag blev alldeles konstig när Elly skrek i en kvart eller så efter babysimmet idag, och ärligt talat har jag nog inte återhämtat mig förrän nu när hon har somnat, så hemskt var det. Man kan ju liksom inte värja sig mot det där skriket och att se den man älskar mest i hela världen vara så utom sig kan ju få vem som helst ur balans. Vilken tur att du kom ur deppressionen och känner dig starkare! Du verkar vara en sådan fin människa!

kram

Alex sa...

Härligt!

Anonym sa...

det blir ju perfekt för dig att gräva ner näsan i böckerna under hösten, plugg och höst går bra ihop :)

Fifi sa...

Tack för pepp snälla du!