torsdag 29 september 2011

Overall I think we did a good job
Vet ni? Idag avslutades min första kurs på sjuksköterskeprogrammet. Gruppuppgiften är inlämnad, hemtentan är färdigskriven och ska lämnas in så fort jag skrivit ut den. Det känns obeskrivligt skönt. Men det sorgliga är att min fantastiska grupp nu måste splittras. Vi intog den sista gruppfikan ute i sommarvärmen och det var faktiskt nästan lite vemodigt. Nästa kurs börjar på måndag och då blir det nya grupper. Hur ska det gå...?

8 kommentarer:

Ida sa...

Vi tittar jättegärna förbi :)

Synd att ni måste byta grupper, det där så riktigt mysigt ut, hade gärna fikat i sommarvärmen idag. Vi ses!

Jennie sa...

Taack! Ja det känns underbart, speciellt eftersom jag inte riktigt visste hur det kändes när jag gjorde den :) Nu är det bara att blicka framåt till nästa tenta!

Ps. Det kommer gå jättebra med en ny grupp i nästa kurs! Se det som ett tillfälle att bli bra på människor! Det ärju trots allt det vi kommer jobba med sen :) Så tänker jag, när jag är med folk i klassen som jag knappt pratat med.

jos sa...

Alltid lite vemodigt när en bra grupp måste splittras, men ibland kan det kanske vara bra att göra det medan gruppen ligger på topp (så kan man se fram emot att få jobba ihop igen). Kul att första kursen är klar, grattis!

killmamman sa...

heja dig! och det blir säkert en ännu mer fantastisk grupp nästa vecka :) tack så mycket för fint grattis!

Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa sa...

Det är verkligen skitsvårt med vinterkläder och sånt. Sen är ju inte jag görsugen på att slänga ut över tusen spänn på en overall. det känns inte riktigt rimmligt. Den overallen jag köpte på ullared kändes i alla fall görbra :)
kram kram

Anna sa...

jag tycker det känns skittrist att splittras från min fina grupp, men samtidigt tycker jag att det är skitspännande att få träffa andra trevliga pojkar och flickor!

AMANDA sa...

Vilka trevliga bilder. Och tack själv för idag! Nu har jag sparat länken till din blogg så nu borde jag inte glömma den ;)

Marina sa...

sv; Det är ingen större fara med mig :) jag mår rätt fint. Det är inget allvarligare än lite nackont som kommer försvinna inom några veckor. Så du behöver inte oroa dig fina du.